Great Lenghts Extensions

Wat is Great Lengths?

Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions. Hair extensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben twee diktes en vijf lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm.
De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. Maar… wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte van de extension gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension is dat twee tot drie maanden.

Great Lengths beschadigt het eigen haar niet

Great Lengths Extensions | La Coupe HairstylingGreat Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar, dus happy with life! Een Great Lengths behandeling is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon.

Greath Lengths is natuurhaar

Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Dit is een Indiaas zijdeachtig haar en in maagdelijke toestand. Genetisch, Indiaas haar is zeer vergelijkbaar met Kaukasische haren in zijn basisstructuur.
Het is van uitzonderlijke kwaliteit, omdat het nooit is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen. Indiaas haar is optimaal voor de fabricage van haar extensions. Great Lengths hanteert alleen remy haar wat betekent dat de haarschubben allemaal in dezelfde richting liggen, vanaf de wortel tot het einde, en dus niet door elkaar. Dit zorgt er ook voor dat de extensions gedragen worden precies zoals uw eigen haar. Het haar vermengt zich prachtig met de jouwe!

Greath Lengths is je eigen haar

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen nood­zakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.