Gratis tips voor volume in je haar!

De 10 gratis stylingtips van La Coupe Hairstyling:

1. Was je haar volgens onze wastips 2. Gebruik de juiste producten: voor fijn en slap haar adviseren wij de Matrix Biolage Voluma producten of Total Results Amplify 3. Gebruik voor het föhnen een versteviging zoals: Vavoom rootlifter, Age rejuva dentifier, Amplify mousse of Amplify wonderboost rootbooster.4. Kam je haar in het model zoals je het gaat dragen en laat het even aan de lucht drogen. 5. Pak dan je föhn en begin waar je het meeste volume wil hebben. 6. Pak een plukje haar, niet te dik en gebruik een platte borstel met pinnen of een ronde borstel voor het betere werk en draai de pluk haar hier omheen. 7. Draai de borstel dezelfde kant op weer terug en ga er vooral niet aan trekken of heen en weer bewegen want dan kom je in de knoop, herkenbaar? Wat ook kan helpen is: kijk niet in de spiegel, maar doe het op je gevoel. Dan ga je vaak de goed kant op! 8. Zet je föhn op de middelste stand, dus niet te warm en niet te koud. 9. Als je plukje helemaal droog is, eindig dan met koude lucht, als deze stand tenminste op je föhn zit en ga zo door tot je hele haar droog is. 10. Föhn dan als alles goed droog is met koud na en ga aan de slag met eventuele styling producten voor volume, bijvoorbeeld Design Pulse of Vavoom! En een onmisbaar topproduct is de Mega Dust van Design Pulse! Vraag ons ernaar, onmisbaar voor volume!

1 Reactie op “Gratis tips voor volume in je haar!”

  1. M. Duif zegt:

    Heb net het bericht over styling gelezen. Klopt helemaal! De juiste producten gebruiken en je kunt toveren. Wat voor mijn haar heel belangrijk is, de coupe.
    Als mijn haar niet goed geknipt is, kan ik er niets mee beginnen, ondanks dat ik de juiste producten gebruik. Complimenten voor het mooie interieur en ook voor de gastvrijheid. Ga zo door!
    Groetjes Marianne Duif

Laat een bericht achter

Bericht