Inspiratie

La Coupe Hairstyling heeft een eigentijdse stijl op het gebied van haarmode. Een look waarbij iedere klant zich happy voelt en met een goed gevoel naar huis gaat.

Zoals elk jaar zijn er ook dit weer een aantal trends in haarmode land. Om u alvast een beeld te kunnen geven van nieuwe haarlijnen en trends, staan op deze pagina een aantal artikelen waarmee u inspiratie kunt opdoen voor het nieuwe seizoen. Onlangs is bijna het hele team naar Matrix World Tour in Turkije geweest, om daar inspiratie, en wat zon, op te doen. Het was een geweldige ervaring:

Masterclass Hakan | La Coupe HairstylingRegelmatig volgen wij verschillende cursussen over de diverse facetten van ons vak. Dit maakt het kappersvak uitdagend en bijzonder. Onlangs hebben wij een trainer, Hakan, van Matrix in onze kapsalon gehad om ons bijzondere kniptechnieken bij te brengen. Hakan is eigenaar van een gerenommeerde kapsalon in Enschede en is freelance trainer bij het Creative Team van Matrix Nederland. Kijk hier naar het filmpje van de masterclass met Hakan.

 Hairstyle Xperience!

La Coupe Hairstyling was aanwezig op de Hairstyle Xperience, gehouden in Ahoy Rotterdam. We hebben daar veel inspiratie kunnen opdoen en die willen we u zeker niet onthouden. Bekijk hier een korte impressie van de beurs.

Heeft u voldoende inspiratie opgedaan? Maak dan snel een afspraak met een van onze stylisten en laat uw inspiratie de onze worden!