Over de kapsalon

Sinds 2002 is dè kapper in Arnhem, La Coupe Hairstyling, gevestigd aan de Hollandweg in Elderveld en inmiddels uitgegroeid tot een stijlvolle en gerespecteerde kapsalon in de omgeving van Arnhem-Zuid en Schuytgraaf.

Wilt u een nieuw kapsel of een andere haarkleur? Wij adviseren graag over de coupe en kleur die het beste bij u passen. Ons team van gedreven, uitstekende vaktechnische topstylisten met bij elkaar ruim 75 jaar ervaring wordt regelmatig door topkappers getraind om op de hoogte te blijven van de laatste modelijnen en nieuwe technieken. Zo zult u nooit ontevreden zijn over uw coupe of kleur, zeker in combinatie met onze Kleurgarantie: Bij aankoop van 3 Biolage kleurproducten, shampoo, conditioner en masker garanderen wij u 9 weken een mooie salonkleur!

Als u maar tevreden bent, dat is voor ons het allerbelangrijkst! En mocht uw coupe onverhoopt niet zo zitten als u verwacht, zullen wij dit gratis naar uw wens aanpassen. Deze service bieden wij u graag! Verder bezoeken wij  presentaties en shows voor nog meer inspiratie en ideeën. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een complete Make Over te ondergaan in combinatie met Ron Kieft Fotografie die u als een topmodel op de foto zet! Kijk op www.ronkieftfotografie.nl . Mail ons gerust als u meer informatie wilt over de fotoshoots. Klik op onderstaande foto’s om de juiste sfeer van onze stijlvolle salon te proeven.

 

 

 

 

 

La Coupe Hairstyling werkt het liefst op afspraak om zo iedereen de volle aandacht te kunnen geven. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Buslijnen 4, 5 en 6 stoppen voor onze deur. Uw auto parkeren is gratis en kan achter de kapsalon op de Pernisplaats. Vanaf de wijken De Laar Oost, West en Schuytgraaf kunt u prima met de fiets.

Ook geniet u bij ons van een heerlijke wasmassage met onze topproducten van Biolage. Deze zijn parabenen- en siliconenvrij en de verpakkingen zijn afbreekbaar. Wij denken aan het milieu! Kom onze sfeer proeven, geniet van de heerlijke espresso van verse bonen en droom weg in èèn van onze nieuwste glossy’s. Bij ons zit u in een heerlijke ruimte met Airco en Clean Air. En in de zomer heerlijk op ons terras!
U vindt ons aan de Hollandweg in Arnhem Zuid, vlakbij Schuytgraaf.

Afspraak maken?

U bent bij ons van harte welkom en mocht daartoe gelegenheid zijn kunt bij ons terecht zonder het maken van een afspraak. Wilt u genieten van onze volle aandacht dan adviseren wij u om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via telefoon 026 – 381 50 16 om een afspraak te maken of boek zelf online. Zie de knop op de homepage. Mailen kan ook via de site, maar het kan zijn dat uw mail niet direct beantwoord wordt.

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 9.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 tot 15.00 uur

Keurmerk

La Coupe Hairstyling is aangesloten bij de ANKO (Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie). Tevens kunt u bij ons gebruik maken van het “Nieuwe Pinnen

La Coupe Hairstyling | ANKO