De kapsalon in Arnhem Zuid, Elderveld nabij Schuytgraaf

Sinds 2002 is kapper La Coupe Hairstyling gevestigd aan de Hollandweg, Elderveld in Arnhem en inmiddels uitgegroeid tot een trendy en gerespecteerde kapsalon in de omgeving van Arnhem-Zuid en Schuytgraaf.

De plaats waar haar en beleving samen komen; het wordt tijd voor u om ons te ontdekken.

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een nieuwe look of het bijwerken van uw kapsel. En natuurlijk gebruiken wij de beste producten en de nieuwste technieken. Maar La Coupe doet méér. Wij geven u bijvoorbeeld graag een complete make over, aangepast aan uw wens en smaak. Van kapsel tot kleur en een professionele make-up, gevolgd door een fotoshoot in onze fotostudio. Alleen, moeder of dochter, vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of uitstapje met het werk? Wij maken van iedereen een glamourqueen (of king natuurlijk)!
Niet alleen ons aanbod is anders, ook onze stylisten zijn anders. Stuk voor stuk leuke meiden met verstand van zaken. Zij voelen haarfijn aan of u zin heeft in een babbeltje of in stilte wilt genieten van een hoofdmassage in onze heerlijke ligstoelen. La Coupe brengt het mooiste bij u naar voren in een gezellige, informele sfeer. Zonder flauwe Senseo, maar met geurige espresso of cappuccino van vers gemalen bonen met iets lekkers erbij. Geen leesmap van zes weken geleden, maar de nieuwste glossy’s. En dan het goede knipwerk natuurlijk, maar dat mag u verwachten van een kapsalon. Voor dat én meer komt u naar La Coupe. Compleet, up to date en met alle aandacht voor kwaliteit. Dát is La Coupe!  100% tevredenheidsgarantie is èèn van de speerpunten binnen onze organisatie. Samen met de haarverzorgingsproducten van Matrix is het onze missie uw haar mooi, glanzend en gezond te maken. Uw kappersbezoek aan ons zal een verwenmoment voor uzelf zijn.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om een complete Metamorfose te ondergaan in combinatie met Ron Kieft Fotografie die u als een topmodel op de foto zet!  Kijk op de website www.ronkieftfotografie.nl .  Mail ons gerust als u meer informatie wilt  over de fotoshoots.

Achtertuin

Kapsalon La Coupe Hairstyling werkt het liefst op afspraak om zo iedereen de volle aandacht te kunnen geven. Maar als daartoe gelegenheid is bent u ook zonder afspraak welkom. Wij zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. Buslijnen 5 en 20 stoppen voor onze deur. Uw auto parkeren is gratis en kan achter de kapsalon op de Pernisplaats. Vanaf de wijken De Laar Oost, West en Schuytgraaf kunt u prima met de fiets.

Ook geniet u bij ons van een heerlijke wasmassage met onze topproducten van Biolage. Deze zijn parabenen- en siliconenvrij en de verpakkingen zijn afbreekbaar. Wij denken aan het milieu! Kom onze sfeer proeven, geniet van de heerlijke verse espresso of cappuccino van verse bonen en droom weg in èèn van onze nieuwste glossy’s.
U vindt ons aan de Hollandweg in Arnhem Zuid, vlakbij Schuytgraaf.

Afspraak maken?

Wilt u genieten van onze volle aandacht dan adviseren wij u om een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u hebben. U kunt ons bereiken via telefoon 026 – 381 50 16 of maak je afspraak online! Zie de knop op de homepage. Een mail sturen kan ook, maar we kunnen niet garanderen dat deze snel beantwoord wordt.

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 9.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.00 tot 15.00 uur

Keurmerk

La Coupe Hairstyling is aangesloten bij de ANKO (Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie). Tevens kunt u bij ons gebruik maken van het “Nieuwe Pinnen

La Coupe Hairstyling | ANKO