Tarieven

Met alle respect voor kapsalons met jonge medewerkers, bij ons komen alleen ervaren topstylisten aan uw hoofd. Dat u hier misschien ietsje meer voor betaalt is ondergeschikt, uw haar is immers uw visitekaartje en u wilt toch zeker wel een fantastische uitstraling hebben! Wij werken het liefst op afspraak, maar komt u op een geschikt moment binnen, dan helpen we u natuurlijk direct. U kunt bij ons met PIN betalen. Het annuleren van uw afspraak weten wij graag 24 uur van tevoren. Bij te laat (of helemaal niet) annuleren zijn er kosten aan verbonden. Dit is 50% van de door u gereserveerde behandeling. Geen extra korting op arrangementen of de menu’s. Prijslijst va. 1-12-2017

Volwassenen

Wassen/knippen/modeldrogen incl. gel, etc. | Dames

€ 36,50

Knippen | Heren (alleen op dinsdag, excl. wassen)

€ 20,00

Knippen | Heren (overige dagen incl. wassen)

€ 26,50

Wassen, modelföhnen

€ 29,50

Wassen, knippen en modelföhnen

€ 46,50

Kinderen

Baby knippen tot 1 jr.

€ 15,40

Kinderen knippen tot 12 jr.

€ 23,50

Kinderen knippen tot 16 jr.

€ 26,50

Behandelingen

Verfbehandeling ammonia vrij va.

€ 42,80

Highlights folie va. per folie

€ 2,55

Headlines, aanzetvolume va.

€ 64,50

Permanent va.

€ 91,20

Opsteken va.

€ 30,80

Overig

Make-up va.

€ 29,50

Bruidskapsels

Op aanvraag

Hoofdmassage met Cera Treatment

€ 9,95

Wenkbrauwen epileren en verven

€ 18,20

Minifacial ( reinigen, peeling, masker, crème)

€ 14,95

Extra

Bij al onze behandelingen gebruiken wij onze hoogwaardige Matrix producten. Bovengenoemde prijzen zijn voor kort haar, bij langer/dikker haar wordt bij kleuren een meerprijs gerekend.

Versteviging, haarlak, gel en wax zitten bij onze prijzen in. U krijgt altijd een advies over het gebruik van de juiste producten en uw haar wordt altijd gewassen zodat wij een betere kwaliteit van onze behandeling kunnen leveren. Op schone haren kunnen wij een veel mooier kapsel bij u creëren dan wanneer er nog resten van wax, gel of haarlak in zitten. U wordt hierbij uiteraard lekker verwend met een wasmassage.

Shellac nagels: ruim twee weken mooie nagels met Shellac. Incl. minimanicure en flesje nagelriemolie mee voor thuis, 27,95

Featherextensions: Veerextensions bij ons, per stuk 7,50 of 3 voor 19,50

Korting van 20% of meer!

Als u op onze site uw naam en emailadres achterlaat krijgt u een kortingsbon van 20% op een behandeling, als u voor de eerste keer onze kapsalon bezoekt, in uw mailbox. Print deze uit en neem hem mee naar onze kapsalon dan ontvangt u direct de korting! U krijgt hiermee ook automatisch de nieuwsbrief per mail toegestuurd! En als vaste klant kunt u zelfs 30% korting krijgen als u een nieuwe klant bij ons aanbrengt! Vraag in de kapsalon naar onze vriendenbon.