Kids Party
Shoot

let’s party!

Op zoek naar een origineel idee voor het verjaardagsfeest van je kind? Boek dan onze Kidspartyshoot! In een uur tijd worden de kids omgetoverd tot echte fotomodellen.

Een Kidspartyshoot begint in de salon waar we eerst lekker wat drinken en snoepen. Daarna gaan onze stylistes aan het werk. De meiden krijgen een mooi kapsel en een leuke make-up, natuurlijk wel aangepast aan de leeftijd. Vervolgens worden ze als echte modellen op de foto gezet in de fotostudio van Ron Kieft. Er worden zowel individuele als groepsfoto’s gemaakt en de  mooiste van jezelf èn een groepsfoto ontvang je zonder logo digitaal.

Een Kidspartyshoot duurt in zijn geheel ongeveer 2 uur.

Fotoshoot meiden 7 t/m 11 jaar
4-6 meisjes: €30 p.p.
7-10 meisjes: €25 p.p.

Fotoshoot meiden 12 t/m 16 jaar
4-6 meiden: €45 p.p.
7-10 meiden: €40 p.p.

Makeover
Shoot

be the best version of you!

Heb je zin in een nieuwe look en wil je dit combineren met een fotoshoot? Dat kan bij La Coupe Hairstyling! Wij werken samen met fotograaf Ron Kieft en bieden diverse makeovers: de Mini, de Maxi en de SuperMakeOver. Zo zit er altijd wat voor je bij!

Een makeover shoot begint in de fotostudio van Ron Kieft waar een foto van voor de makeover gemaakt wordt. Vervolgens bekijkt onze styliste met behulp van kleurdoeken welke haarkleur het beste bij je past. We horen ook graag wat jouw wensen zijn…

Mini make over
Haarstyling, make-up en minifotoshoot.
2 digitale bestanden
€75,-

Maxi make over
Haarstyling, coupewissel, make-up 2 foto’s
4 digitale bestanden
€100,-

Super make over
Haarkleuring (evt. met high- en lowlights), haarstyling, make-up, kledingwissel, uitgebreide fotoshoot.
6 digitale bestanden
€165,-

Je kunt ook een fotoshoot boeken zonder make over. Je hebt al een complete fotoshoot tot en met 8 personen voor €150,-. Dit is inclusief 8 digitale bestanden.

 

Fotoshoot zonder make over:

t/m 8 personen 185,-  incl. 10 digitale bestanden

Fotoshoot voor LinkedIn:

45,-  incl. 3 digitale bestanden

Vriendinnen
Shoot

Everything is better with friends!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een personeels- of vrijgezellenfeest? Of wil je graag een keer samen met je vriendinnen een meidendag plannen? Kom dan naar La Coupe voor een fotoshoot. Een fotoshoot boek je al vanaf 2 tot en met 10 personen in onze fotostudio.

Een vriendinnenshoot begint met koffie/thee of een glaasje champagne in de salon. Daarna worden jullie onder handen genomen door onze professionele visagisten en haarstylisten. Als echte fotomodellen zet Ron Kieft jullie op de foto in zijn studio, zowel als groep als individueel. Na afloop worden de foto’s professioneel bewerkt en kiest ieder haar beste foto uit. Je kan er twee van jezelf uitzoeken en een groepsfoto. Deze ontvang je digitaal. Natuurlijk kun je de overige bestanden ook nabestellen.

Een gehele fotoshoot, inclusief makeover voor 2 personen duurt ongeveer 2 uur. Voor meerdere personen kun je uitgaan van 3 tot 3,5 uur.

Wil je een vriendinnenshoot boeken? Mail dan naar info@lacoupehairstyling.nl. Bellen naar de salon kan natuurlijk ook op 026-3815016. Bij een boeking van een vriendinnenshoot vragen wij een aanbetaling van €60 tot €200, afhankelijk van het aantal personen. Zodra de aanbetaling binnen is, is de boeking definitief. Deze is tot 3 weken voor de geboekte datum kosteloos te annuleren. Bij annulering tot 2 weken voor de datum, brengen wij 20% van de totaalprijs in rekening. Bij annulering tot 1 week voor de geboekte datum, brengen wij 50% van de totaalprijs in rekening.

2 t/m 5 personen: €65,- p.p.
6 t/m 10 personen: €55,- p.p.